Voorstelling Giraf en zijn vrienden

23-10-2018
Speciaal voor Kinderboekenweek 2018 hebben Marie-Louise en Mark Sekrève een vertelvoorstelling geschreven rond het thema van dit jaar: Vriendschap.
Een mooi thema, dat binnen de school en de schooltijd een belangrijke plek inneemt in een kinderleven. Vriendschap omvat vele kanten: leren delen, samenwerken, elkaar begrijpen, ruimte geven aan elkaar en omgaan met de momenten dat het niet gaat zoals jij het wil. Al deze leerervaringen komen samen in dit sprekende thema.
Een prachtige start voor een educatieve voorstelling met als basis het boek: Giraf gaat logeren. Een boek waar deze facetten aan bod komen.
Deze vertelvoorstelling is speciaal geschreven voor groepen 1, 2 en 3, met het oog op de belevingswereld, ontwikkeling en interesses van deze groepen. Er is daarom gekozen voor een afwisselende voorstelling, met tekst, tekenen, bewegingen en dit alles in interactieve vorm, zodat het hen zal blijven boeien van begin tot eind.
De kinderen hebben ervan genoten.
  

Ouders aan het woord

"Ik ben erg tevreden over de goede resultaten van de school."

"De school is fris en huiselijk! Kinderen met moeite krijgen extra begeleiding. En de communicatie met ouders is zeer goed!"- Ouder groep 4